tudnivalók

Mi ez?

Érzelmeiden keresztül elérhető tisztulás.

Hogyan történik?

Az utazás menete 3 részből áll. Megérkezés után rövid beszélgetéssel kezdünk (15perc), majd jön a voltaképpeni utazás (kb. 2 óra), utána levezető, integráló beszélgetéssel zárunk (15 perc).

Az utazás alatt te becsukott szemmel ülsz, én a hangommal segítek ellazult állapotba kerülni. Ezután az érzéseidre figyelve jelen vagyunk annak, ami történik. Itt én már nem vezetlek, inkább te vezetsz, én veled tartok és segítelek benne maradni a folyamatban. Van olyan rész, amikor kevés szó hangzik el, van amikor fontos, hogy mindent kimondj hangosan.


Mennyi idő?

Magának az utazásnak a hossza kiszámíthatatlan. Másfél órától akár 3-4 óráig is tarthat. Átlagosan összesen 2-3 óra amit nálam töltesz. Érdemes utána is időt hagyni magadnak. Az itt megélt felismerések, a testben elinduló változások megértést, gyöngédséget kívánnak.

Hányszor?

Nem tudjuk előre megmondani, hány utazással éred el a kívánt változást.  Függ tőled, a helyzeted összetettségétől. Lehet, hogy egyetlen alkalom elég. E-mailben kérdezz a konkrét helyzettel kapcsolatban!

Mi kell hozzá?

Csak te. Gyere olyan ruhában, amiben kényelmesen tudsz ülni!

Mikor? Hol?

Hétköznap délelőtt, Budapesten

Az utazás ára:

35.000 Ft

Mit kapsz érte?

  • Az utazás ajándékait. Gyógyulást, békességet, megbocsátást, új erőt... mikor mit.
  • Az itt töltött időben teljes figyelmemet és hozzáértésemet, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozd ki az utazásból.
  • Az utazást követő 2 hétben e-mailen lehetőséged van visszajelző, rátekintő beszélgetésre. Ez segít tudatosítani a változásokat, esetleges kérdésekre választ kapni.