a belső utazásról

A Belső utazás

Mi az és hogyan működik?

Mindazt elengedjük, akik NEM vagyunk, hogy azzá váljunk, akik lehetünk!

Kell ez nekem?

Változás

Ha eleged van abból, hogy hiába erőlködsz, nem sikerül megváltoztatnod a benned futó programokat. Ha eleged van a lehúzó erőkből. Ha tennél valamit magadért, ahhoz pont erre az "Ebből elég!" érzésre van szükség. Ez adhatja az erőt, hogy valami egészen mást megpróbálj.

Keresés

Amikor megszólít az "Engedd el!", "Fogadd el!", "Legyél jelen!". Csak még nem tudod, mégis mihez kezdj velük, vagy nem tudod, hogyan.

A Belső utazás a tökéletes lehetőség. Hogy beleállj abba, ami van. Elfogadd ami jön. És elengedd általa ami elmúlt.

Spiritualitás

A belső utazás nem kötődik vallásos meggyőződéshez, ugyanakkor mindenki hitét tiszteletben tartja. Az érzelmek mentén is valódi, spirituális élményt lehet megélni, ez erősíti az embert a saját hitében.

Kétely

Nem hiszel a könnyen, gyorsan megoldásokban? Mindannyiunkban ott él a kétely. A kérdés az, hogy a kétség megakadályoz-e abban, hogy elmerülj valamiben, vagy engedi, hogy kipróbálj új dolgokat, csak képessé tesz önálló véleményt formálni?

Tisztulás

Mindannyian ismerjük a vágyakozást a szeretet után, a türelmetlenséget, a bizonytalanságot, a kételyt is.

Ha sikerül átjutnunk személyiségünk ránk kérgesedett rétegein, mindannyiunk számára elérhető az elevenség, a szabadság, az öröm.

Történet a Belső utazás mögött

Brandon Bayst 1992-ben kosárlabda méretű daganattal diagnosztizálták. Mivel az alternatív gyógyászatban dolgozott már hosszú ideje, mikor orvosa azonnali műtétet javasolt, ő egy hónapi haladékot alkudott ki magának, hogy az általa ismert természetes gyógyító erőkre bízza magát. A következő hetekben mindenféle módszerrel támogatta teste gyógyulási folyamatát és hagyta, hogy belső hangja vezesse. Így történt, hogy egy gyerekkori emlék (melyről azt hitte, már réges-rég és minden szinten megdolgozott) előbukkant. Mikor ennek az emléknek az érzelmi terhét hagyta megjelenni és kiürülni magából, a sejtszintű gyógyulás beindult és hat és fél hét alatt a daganat teljesen eltűnt. Ő nem elégedett meg a személyes történettel. Addig próbálgatta, míg meg nem találta gyógyulásának általános, mindenkire érvényes mozgatórugóit . Ezek alapján dolgozta ki módszerét, melyet az eltelt több mint két évtizedben a világ több, mint 40 országában, százezrekhez juttatott el. Ennél sokkal bővebben első könyvében van erről szó. Címe: Brandon Bays: Belső utazás. Ha fontolgatod, hogy eljönnél belső utazni, javaslom, hogy olvasd el a könyvet, úgy könnyebb eldönteni, hogy most erre van-e szükséged!