magamról

Domján Ibolya vagyok.

A Belső utazással több mint 15 éve találkoztam, lelkesedésem pedig csak folyamatosan növekszik. Ez idő alatt ha nehézségem adódott (akár testi, akár lelki), egyértelmű volt, hogy ehhez folyamodom.

Számomra világos, hogy a módszernek köszönhetően vagyok az, aki ma vagyok, és az is, hogy tisztább, könnyebb és igazabb vagyok, mint lennék nélküle.

Idevonatkozó végzettségeimet tekintve szociálpedagógus, grafológus és képzett Belső utazás terapeuta vagyok. Bár én jobb szeretem a Belső utazás kísérő kifejezést, lévén ez nem terápia. Ez egy egyszerű, magadba vezető út, amin én segítek megtartani Téged. Nem vagyok sem varázsló, sem gyógyító. Hisz a Belső utazás nem varázslat, a belső munkát pedig te végzed. 

2021 - től a "The Journey" megbízott magyarországi előadója is vagyok, ami nagyon megtisztelő feladat, hálával és teljes szívvel állok az élet szolgálatába ebben a szerepben is.

A képzés 7 lépcsős folyamatát 2 év alatt jártam végig (4 országban, csodálatos, inspiráló emberekkel). Rengeteg utazást kísértem, esettanulmányokat készítettem, melyekből szintén sokat tanultam. Mégis a legfontosabb, hogy a folyamat legnagyobb hányadában mi magunk utaztunk és utaztunk és utaztunk. Tettük ezt azért, hogy minél több felesleges védelmi rétegünkből kibújva váljunk tisztábbá és jelenvalóbbá. Mert ez az, amire utazás kísérőként a legnagyobb szükségünk van. Hiszen így tudunk az utazó mellé állni, ahelyett, hogy a fejünkben keresnénk megoldásokat.

Jelen élethelyzetemet tekintve 6 gyermekes anyuka vagyok. Ez teszi ki időm és energiám nagy részét.

Szenvedélyem az életem maga - annak minden szépségével, nehézségével -, és az utaztatás.

Ha relaxációimat, vezetett belső meditációimat keresed, itt találod őket:

Belső utazás tanfolyam