a te utazásod

Hogyan működik?

Nem a történeted vagy. Nem az emlékeid vagy. Nem a gondolataid vagy. Nem a hiedelmeid vagy. Nem az érzéseid vagy.

Eredendően, mélyen belül tisztaság, fényesség, ragyogás vagy.

Az érzések, gondolatok jönnek és mennek. Mi a felület vagyunk, amin megjelennek. Idővel elkezdünk ragaszkodni hozzájuk, azonosulni némelyikükkel. A Belső utazás során ezeket az azonosulásokat engedjük el.

Az utazás folyamata

Megérkezés a testbe/érzelembe

A Belső utazásban ahelyett, hogy menekülnél az érzéseid elől, magyaráznád vagy megmásítanád őket, egyszerűen jelen vagy számukra. Engeded, hogy megjelenjenek benned.

Áthaladás az érzelmek rétegein 

Ha nyitva maradsz, akkor az érzések odébbállnak. Kiderül, hogy például a haragod azért volt benned, hogy megvédjen attól, hogy érezned kelljen a szomorúságot. Ahogy engeded magadat sorban megnyílni nekik, általában bevillan egy emlék, ami az egyik erős érzelemmel kapcsolatos. Ehhez a későbbiekben visszatérünk, de előbb folytatjuk a befelé utazást az érzéseken át.

Töltekezés a forrásban 

Előbb-utóbb elérkezel arra a "helyre", ami túl van a változáson. Ahol nem érzel mást, mint békét, megnyugvást, szeretettséget. Ez a "Forrás". A középpontod, a valód. Ennek az erejét, tisztaságát megtapasztalva mész vissza a korábbi fájdalmas emlékhez.

Tisztulás és megbocsátás

Nem kell, hogy traumatikus legyen az élmény. Lehet, hogy felnőtt fejjel apróságnak tűnik. Mégis fontos, hogy elismerd korábbi éned korábbi érzését. Itt most lehetőséget kap az akkori fájdalom, hogy a maga teljességében megmutatkozzon, minden kimondasson, egészen addig, míg nem marad belőle semmi. A kiürült érzés helyébe pedig megérkezik a megértés, az elfogadás, a megbocsátás.


Belső utazás tanfolyamok

Nem csak egyéni utazásra, de a 3 napos Belső utazás tanfolyamokon nagyon mély, tapasztalati tanulásra is lehetőség van. A legmelegebb szívvel ajánlom mindenkinek, akit megszólít!