Belső utazás tanfolyam - május 1-2.

2021.03.18

Mikor ősszel megbízást kaptam Brandontól, hogy legyek magyar előadója  a Journeynek, azért elfogott a félsz, meg a kishitűség. Ez egy nagy feladat. Mivel az utazás tényleg sorsfordító, nem mindegy, hogy milyen tolmácsa leszek. Mi van, ha nagyon béna vagyok? És ahelyett, hogy jönnének az emberek, és egyre többen tudnák használni, csak elriasztom őket. Az unalmas kiscsaj. Vagy mittudomén...

Aztán elkezdtem rendszeresen utazni, és az egyik első utazásban mondtam Szandrának, hogy ezzel utaznék. Hogy miként legyek méltó erre a feladatra? Ha valami ebben akadályoz, hadd tegyem le. Ha valami ehhez hiányzik, hadd szerezzem meg.

És aki már utazott, annak talán nem lesz meglepő - bár én már utaztam, mégis meglepődtem 😄- a Forrásba érkezve és a segítőmmel beszélve kiderült (na ezt kapjátok ki!), hogy már méltó vagyok. Nem kell semmivé válni. Hiszen az mindig is ott van bennem, benned, mindenkiben. Az, aki vagyok, az elég, az jó, az pont az, aki lenni tud.

Elég, ha onnét beszélek. Hiteles, ha onnét beszélek. Mert az, ami.

Azóta is történt velem sok minden, például egy Journey Practitioner Mastery-n voltam 2 hete. Így most ott tartok, hogy legyen! Csináljuk! Nem aggódom a személyem miatt, nem is gondolok rá. Csak lépés a lépés után, és lépésből van most bőven, csak úgy lobog a hajam. 

És mikor jön a május, én ott leszek. Annak, aki jön! 🧡